dålig på bilder

Jag måste vara den person som är sämt på att ta foto! Jag är iväg på hur mycket som helst men tar nästan aldrig några foton. Men igår satt jag i en "park" i Halmstad och läste inför hemtentan jag nu sitter med så tog jag faktiskt en liten bild, så är väl dags att lägga ut den här.



Bilden ser lite grå ut men det var varmt och ganska soligt. och klockan är sex på kvällen!

20 ÅR

Idag borde det varit din 20 årsdag vi skulle fira...!! Men istället blir det en dag med extra mycket tankar på dig och om hur du har det. Jag vet inte om jag tror på ett liv efter döden men om det finns så hoppas jag du har det bra där du är! Vi saknar dig en massa här hemma!

Jag tror ingen kan förstå hur det är att gå igenom något sånt här. Går inte att föreställa sig hur ens känslor och tankar förändras efter att man varit med om något så ledsamt. :( Du finns SÅÅÅ ofta i mina tankar! Tänk om allt inte hade hänt...........


Sitter och lyssnar på sångerna från din begravning...! UUsch så  mycket känslor det väcker. och så olika känslor. En del av mig vill le och minnas den fina begravningen du ändå fick. Fin musik, personliga tal från prästen och alla dina vänner var där för att ta förväl av dig. En annan del vill bara skrika, gråta och bryta ihop....!!


onsdagkväll

Då var det onsdagkväll och jag är trött som bara den. Det har varit tre långa dagar som start på denna vecka och idag känner jag verkligen av det. I måndags var jag på TeamSportia för första gången och provjobbade. Mycket nytt men ändå mycket jag redan kan vilket känns väldigt skönt. Nu är det bara att komma in i deras sätt att jobba, lära sig hitta i labyrintlagret och lära sig lite om alla produkter!

I tisdags var det först föreläsning på förmiddagen och sedan jobbade jag. Går bättre och bättre. Något jag måste lära mig är fotbollsskor. Vi har hur många modeller som helst och jag står som ett frågetecken främför dom och fattar ingenting!! :)

Jag ska dit igen nästa vecka sen hoppas jag på ett besked om de vill ha kvar mig eller inte. Jag hoppas på några garanterade veckor i sommar så jag kan säga till på Löplabbet hur jag gör i sommar. Det börjar verkligen brinna i trådarna på löplabbet så hoppas på besked snart! slutar väl med att jag står utan jobb kanske, haha!

Idag har det pluggats en massa! Hemtenta på förmiddagen med Marcus, sen föreläsning och efter det följde jag med Marcus på hans spinningpass! Oj vad jag kommer ha träningsvärk imorgon! :)

I lördags hade jag och Micke släktkalas förresten, och jag fick en ny cykel av mormor!! ibland har hon sina bättre dagar! :) Ska försöka ta mig till henne och hämta den någon dag också!

Till helgen väntar JSM och jag längtar som bara den. Ser fram emot en helg med Juniortruppen!!
Tävlingen äger rum i Idrottshallen i Lund lördag och söndag. Närmare 50 lag är med och slåss om medaljerna!
Kl 10 på lördagen kvalar tjejerna och kl 10 på söndagen tävlar mixen final!
Jag hoppas mixen gör en superdebut och kommer hem med en medalj!

Dags att äta lite ananas! var precis iväg och köpte det :)

Ledig dag

Idag är jag ledig och givetvis vaknar jag kl 8. De andra dagarna i veckan har jag behövt gå upp kl halv åtta och då har jag varit trött som aldrig förr. Varför är det så?

Idag väntar som sagt en ledig dag. Sak eventuellt ut till Figges föräldrar och låna deras trädgård  så jag kan ligga och sola. Ska dock plugga en del idag. Måste göra lite på ena hemtentan och behöver läsa lite inför uppsatsen som ska skrivas.

I eftermiddag åker jag upp till Lingvallen för att vara där ett dygn. Möte med styrlesen väntar. Sen stressar jag hem imorgon för att hinna hem till släktkalas :)

På söndag skulle jag ha en heldag med Figge men var tvungen att lägga några timmar på gympan mitt på dagen. Sen på kvällen åker jag till Halmstad så jag är redo och provjobba på TeamSportia. Sköter jag mig får jag jobb där och då kanske jag ser till att BO lite i Halmstad också, haha! Det är skönt att komma till Malmö och gå tillbaka till allt man har här, men vill ju ha lite mer liv där uppe också. Får hoppas jag får besök av vänner istället. Så långt är det ju inte dit. Vi får väl se vem som blir den första att vilja komma upp!

Nu ska jag gå och handla nya bullar till frukost :)


En glad (??) nyhet

Imorgonbitti ska jag iväg på jobbintervju på TeamSportia här i Halmstad. Lät på butikschefen som det verkligen behövde mig så det är ju lite spännande. Trotts allt besitter jag ju lite expertkunskaper :) Men vill jag jobba här uppe hela sommaren om jag får chansen?? Jobba och vara helt ensam resten av dagarna?? Hmm... Vill ju ha jobb så jag kan ha det som extrajobb under höstterminen när jag pluggar!! Orkar inte vara pank längre!! Så hemskt!!

Kan inte handla något, har massa presenter att köpa och jag behöver nya kläder...!! o mat...!! Livet är tufft!!

Men håll tummarna för mig imorgonbitti! för lite extrajobb vill jag ha i alla fall!!

Idag fyller min Figge år, STORT GRATTIS PÅ 25 ÅRSDAGEN!!! Tyvärr får vi inte spendera den tillsammans :(
Men på söndag ska vi i alla fall iväg på fotboll, almö mot Trelleborg. Det är väl vår enda dag tillsammans på flera veckor verkar det som!! Svårt och få ihop det när man bor på olika håll och vissa jobbar ihjäl sig :)

Ska sitta och plugga en liten stund till nu så jag blir klar med min komplettering som jag fick efter att ha missuppfattat skolans dåliga beskrivning. Så har skrivit fyra sidor till nu så det får jag hoppas räcka!!

Hej!!

Då är man ett år äldre

Återigen är det dags att sammanfatta helgen som gått. Känns som jag alltid sitter och gör det på måndagkvällar!

I fredags var jag i stan, först med figge och sen kom Micke och gick en liten runda med mig. Tanken var att hitta något och ha på mig tills på lördagen men efter flera timmar i stan gav jag upp. Kvällen spenderades hemma, städade och lagade massa smörgåstårtor!

Lördagen började med en runda i stan, och hittade en klänning i första affären jag gick in i! helt perfekt! Sen blev det lunch ute i solen för att sedan åka hem och förberedda det sista inför kvällen!

Kvällen blev en underbar kväll. Tack allihopa som kom!! många blev det och jag fick massa fina paket! stort tack allihopa! Kvällen fortsatte till White, var helt okej där!! Sen åkte jag och figge hem och krängde ännu mer smörgåstårta! mumsigt!

Igår sov jag mest bort dagen, sjukt vad trött jag var! tufft och hålla i en fest, haha! Igårkväll körde jag upp till Halmstad med alla mina paket! dammsugare, strykbräda, koppar, presentkort, skor, jacka, kläder m.m! massvis med fina saker har jag fått!

Måndagen startade med en löprunda och sedan ut på gympan! påsklovsträning!! Sen stressa jag hem för att hinna träffa Elin och Cajsa för och bli klara med vårt grupparbete. Och klara blev vi! redovisningen ska ta cirka 20 minuter, vårt lät ta typ 5 minuter, men men :) mer har vi inte och säga, haha! Annars har jag inte gjort så mycket. Har städat och strykit och ska snart laga lite mat!!

Imorgon ska jag ut o springa igen och sedan är det gympa igen :) På eftermiddagen hoppas jag på sol så jag kan gå ut och sätta mig på gräset och bara njuta!

Nästa vecka skajag lämna in ett PM om uppsatsen! kanske dags att komma på vad man ska skriva om?!?!? Några tips!!??? Jag är helt nollställt och ingen kan hjälpa mig...!!! HJÄLP!!!

Vad händer i påsk?? händer det några trevligt!! själv har jag gympa varje dag, men det är väl livet?!?! eller?!?

RSS 2.0