Tentan är över!

Då var man hemma efter tentaskrivning...så skönt att ha det över!! Kändes verkligen jättebra, så ett G ska där verkligen vara! Får bara ha 10 poäng fel för VG så det är jag inte säker jag får. Men klarat den ska jag allt ha gjort. Men usch vad många sidor det blev, kramp i fingrarna när jag gick där ifrån.

Men nu kan man bara slappna av och det ska jag verkligen göra idag! Ska äta lite lunch nu, sen ska jag gotta mig me kladdkaka och film på eftermiddagen och lite chips o drinkar innan jag ska på förfest hos Marcus! Riktigt bra dag vill säga. Hade tänkt att jag skulle ut o springa men här e ganska mkt snö så jag hoppar det i dag! Ska bara njuta av att inte göran någonting! Underbart!

Mindre underbart är att min pojk förmodligen inte komma upp hit imorgon som planerat!! :( Jag får väl överleva ändå!

Ingen som blivit sugen på en hund än?? :)

Hej svej!

Fredagkväll!

Nu poppas det popcorn i mikron som jag sedan snällt ska äta samtidigt som det blir den sista genomläsningen inför tentan imorgon!



Världens bästa hund!

Mamma ringde mig för en stund sen och meddelade att de bestämt sig för att göra av med underbara Play. Han skäller sig igenom dagarna där hemma när han är ensam och grannarna klagar så nu orkar inte Mamma och Pappa försöka mer. Så nu hade de verkligen bestämt sig. Och jag skulle typ vara glad om han fanns kvar när jag kommer hem nästa vecka...!! eller så skulle jag och Micke få åka iväg till veterinären med honom. Uschh!! Finns inte. Världens mest underbara och söta hund!!

INGEN SOM VILL HA EN HUND??????? Jag vill inte han ska försvinna från denna värld. Visst är han gammal men han är frisk och kry och hur pigg som helst (typ)...!!

Perfekt uppladdning inför morgondagens tenta =( Jag vet ju hur mina tankar kommer vara imorgon under skrivandet!! Men bara och bita ihop!!

Idag har jag inte pluggat allt för mycket. På något sätt känns det nog som jag har koll på läget...tror jag i alla falll!! Men jag hoppas ju på rätt frågor imorgon. Gör han några småfrågor kommer jag inte kunna det, haha!!


Bilder på världens bästa hund:






















HJÄLP MIG HITTA NÅGON SOM VILL TA ÖVER DENNA HUND!!!!

fredagkväll och jag har inte nått upp till mitt mål!

Ja då var fredagen snart slut och jag sitter kvar uppe i Halmstad. Har suttit och pluggat hela dagen och ändå är jag inte klar med alla dessa jäkla instuderingsfrågor. Det är skrämmande så lång tid de tar. Så det blir till att plugga imorgon när jag kommer hem till Malmö.



Så här mycket känns det som jag har kvar att göra....*pust*



Imrorgonbitti åker jag alltså hem till Malmö en sväng. Har flöjtlektion på förmiddagen och sedan ska jag umgås med min kärlek :) Och på natten verkar de bli att vi följer med Cassie och company på lite nattbowling :)

Söndagen blir nog mest plugg och sedan träning på kvällen för att sedan åka upp hit igen tidigt på måndagmorgon så jag kan gräva ner mig i böckerna i 5 dagar till innan tentan nästa lördag!! Känns sjukt tungt faktiskt, men kommer vara skönt när den är över. Är enda salstentan denna terminen så det är väl bara till och bita ihop!

Nu ska jag ta och städa klart det sista här i lägenheten så den är ren och fin när jag kommer upp hit på måndag igen!

Förresten; jag gjorde en grym löprunda i går!! Hade inte tänkt springa men tog mig ut ändå! sjukt kall luft och starten var tyngre än på länge, men ändå blev det den längsta rundan hittills :)
NAJS!!
Snart är jag uppe på lång sträckor (vanliga kortrundor för en normal motionär vill säga)

Tack hej!

paus i pluggandet..!!

Har tagit en lite paus i alla kognitionspsykologi....!! *pust* Sjukt mycket kvar att läsa och skriva så hoppas jag hinner klar till på fredag så jag kan komma hem i helgen!! Annars är det smäll på fingrarna :)

Men har två dagar kvar på mig så får väl hoppas jag hinner!!

Annars händer det inte så mycket denna veckan, föreläsning på förmiddagnarna och plugga hela eftermiddagarna!! Igår fick jag lite paus i alla fall med filmvisning hemma hos Marcus, skönt!!

Idag blir det ingen paus inte, åker inte ens bort till gympan idag, känner inte riktigt att jag har tid. Kommer jag inte vart med detta pluggandet kommer jag inte vara redo för tentapluggandet nästa vecka heller. Så bäst o skärpa sig!

Till helgen är det Alla hjärtans dag!! Massvis med extra kärlek..!! :) Det vill säga, lika mkt som vanligt, hihi!!

Nej nu är det väl snart dags att ta ett ryck till här. Läsa lite till, sen se Mästarnas mästare (grymt program) och senare lite mer läsande innan det är dags att sova, Whiii!!

Hej!

vad ska man svara?

Hej!

Idag skulle varit en dag full med studier men som vanligt så blev det inte mycket gjort.

Började med att jag gick till ett café som Marcus, en kursare, rekommenderade för att plugga. Det heter Skånskan så chansen var stor att det var bra! Caféet var verkligen supermysigt. Gammal inredning med lite halvsnea väggar. Lite underligt och mysigt.

Efter bara en liten stund kom Marcus förbi och drack lite kaffe. TIden rann snabbt iväg och vi gick iväg för att äta lunch innan han skulle träffa en annan kursare för att plugga. Vi fick mycket god lunch pch sedan var det bara att traska hemåt för att göra ett litet bättre försök till att plugga. Inte för det blev så mycket här hemma heller, men lite i alla fall.


Datorn och böckerna framme!!

När vi satt och pratade idag frågade Marcus om jag hade några syskon. Hur svarar man på den frågan??

- "Jag har en storebror och har haft en lillasyster?"
- "Jag har en storebror"

Båda sakerna känns helt fel och svara. Visst jag hara bara en storebror i livet, men för mig själv har jag även en lillasyster. Men kan man säga att man har en lillasyster fast hon inte lever?
Jag måste nog säga att detta är en av de jobbigaste frågorna att svara på. Och vem frågar en sådan fråga? Jo människor man inte känner så väl och om jag säger att jag haft en syster så kommer det ju alltid en följdfråga. Inte för jag har problem att prata om det men känns bara som en tråkig sak att ta upp med människor man precis håller på att lära känna.

Så vad svarar man egentligen?


Imorgon väntar första heldagen med föreläsningar och sedan är det tåget ner till Lund för att ta en kvällsfika med Sandra, var längesedan vi träffades och snackade.

Sen i helgen är det inte mycket planerat. Bara ta plugg och träffa pojken :)

Dags att plockan undan och se om jag kan hitta sängen så jag får sovit i natt!!

Godnatt!




Bilder!

Här kommer lite bilder från min och figges promenad i Halmstad i torsdags!



Utsikt från Galgberget




Figge :)




Figge i början på en oändligt lång trappa.




Figge i min jacka, hihi!
Vilken pojk!!


Dagens Schema:
11.00-12.00 Flöjtlektion
13.00-15.30 Träning i Kämpinge.
16.00 Kalas för pappa
19.00 Tåget tillbaka till Halmstad.


Nu ska jag städa här hemma så här är ordning när jag kommer hem igen och gästerna är här!



RSS 2.0