dags för en uppdatering!

Då var det ett tag sen jag var här inne, så det är dags för en liten uppdatering..

Skolan: uppsatsen har skitigt sig lite, så blir ingen inlämning nu i juni, får bli i augusti istället. Måste ut och leta nya lag som vill ställa upp på min undersökning och jag hoppas verkligen på positivare svar denna gången.

Jobb: Blev visst inget jobb på TeamSporta i Halmstad i sommar. Blev bara att de ringer vid behov och det räcker inte riktigt för mig. Har ju tyvärr en hyra att betala hela sommaren och vill gärna ha lite pengar att leva för också.

Så som tur var fick jag tider på Löplabbet i sommar. Fördelen nu är att ajg kan välja och vraka lite när jag vill, då det inte finns några krav på hur mkt jag ska jobba, perfekt. Blir några veckor i tjejbutiken och några i city-butiken. Kör igång med tre dagar redan nmästa vecka. Ska försöka att inte ha fulla veckor utan försöka ha långhelger så det finns möjlighet att åka upp till Halmstad så mycket som möjligt. Mitt "hem" är ju ändå kvar där uppe.

Det är det jobbiga med att vara nere i malmö, alla mina saker är ju i Halmstad. Tog med ganska mkt kläder hit ner idag, men kom på att alla jobbkläder ligger i Halmstad. alla jobbskor och jobbyxor togs upp dit när jag fick jobb påå teamsportia, så nu måste jag snart upp och hämta hem mer saker. Nackdelen är dock att det inte finns plats för saker här i Malmö. Alla skåp är proppfulla här redan! Jag undrar hur jag fick plats med allt här innan.

Men ska se om jag kan möblera om lite här så jag får lite ro här. Behöver ett skrivbord så jag kan få pluggat lite och så jag har någon stans att ha min dator och alla böcker.

Så det är både positivt och negativt att vara nere i Malmö igen. Trivs i min lägenhet i halmstad, som för övrigt är en mkt fin stad, men samknar någon att dela mitt liv med där uppe. Och det har jag ju här nere. Så idag startade jag min vistelse med en löprunda med Ida och Jenny. Har nog aldrig tyckt det vara kul att springa, men det var det verkligen idag. Slog mina tidigare rekord och det är super att kunna snacka sig igenom sin löprunda! :)

Imorgon blir det en sväng till stan med Ida, jag behöver hitta en ny jacka. På fredag bär det av till Uppsala och SM i gymnastik. Ska bli fantastisk roligt. Massvis med gymnast och massvis med underbara m,änniskor. Det kan inte bli annat än toppen!

Det var allt för denna gången!!

// A

Vänner

För varje dag som går här uppe inser jag hur mycket jag tycker om mina vänner och önskar att de fanns där jag fanns och att vi delade våra liv med varandra. Längtar efter sällskap....!!

Sandra K frågade om hon kunde komma upp hit över helgen... SÅÅ mycket jag hade velat det men så ska jag hem o kolla till lägenheten där hemma så mina föräldrar glassar nere på Cypern. Plus att sen kommer jag eventuellt inte hem på tre veckor så får passa på när jag kan. Jag hoppas du vill komma hit någon annan gång istället! jag vill inget annat!

Hipp

I fredags blev det lite festande, tyvärr i ett nykter tillstånd då jag skulle köra upp till Halmstad tidigt lördag morgon!
Blev en trevlig kväll med Sandra, Carro, Andy och Patrik!

Lite bilder jag snott av Sandra!
s

besök

Är det ingen som kan komma och besöka mig i Halmstad snart?? Här är så tomt och tråkigt!!
Tänk om någon hade varit där och lagat mat med mig, någon att snacka och kränga med...det hade varit något!!

I eftermiddag bär det ner till gympan fast jag egentligen inte har tid, men orkar inte sitta och plugga hela dagen.
Var dålig igår och känner mig inte bra idag heller, har lite illamåendekänsla och ingen energi. Borde plugga som aldrig förr idag men finns ingen ork...

Ska på handledarmöte imorgonbitti och borde ju ha någonting att komma med...eller?!?
Känns inte som jag har det!

Nu ska jag få i mig lite lunch, sen måste böckerna fråm två timmar innan jag ska ta cyklen till hallen!

Bilder från helgen!

Här kommer en sammanfattning över helgen:

VALBORG I LUND



Ida


Jag


Jag och Sophie i vår traditionsbild med jordgubb i munnen :)


Folkmassan i Stadsparken



1A MAJ UPPVISNING
Kämpinge GF


Underbara Juniortruppen



ELIAZ DOP



Lilla Eliaz



Micke och Eliaz



Världens sötaste Liam


JESSICAS FÖDELSEDAGSFEST



Ida, Jessica och Figge



Johannes och company



Otrolig fin bild på Figge och mig!! (vi fastnar alltid så bra på bi



Födelsedagsgrisen!

Tack alla som gjort denna helgen helt fantastisk!

Återstår av veckan:
Onsdag: Jobba på Löplabbet och gympan
Torsdag: Jobba på Löplabbet och gympan
Fredag: Jobba på Löplabbet, sen åka till kusinerna i Halland med familjen
Lördag: Jobba i Halmstad sen på konfirmation resten av lördagen
Söndag: Återvänder till Halmstad, gympatävling på eftermiddagen

Någon gång under veckan ska jag hinna skriva på min B-uppsats också!

Fullt upp som vanligt vill säga :)

Nu ska jag ta bort blekningsmedlet i håret och sen väntar sängen!
Godnatt!

RSS 2.0