Egypten!

RESAN ÄR BOKAD!!




Fredagen den 9 januari åker jag och Figge en vecka till Hurghada i Egypten för massa sol och bad :)

Kommer hem den 16 och då är det bara att ladda för plugg och flyttpackning! Härligt!!





GOTT NYTT ÅR!!!
Jag hoppas alla får en trevlig kväll och en bra början på det nya året!!








Snart är året slut.

Näst sista dagen på året...!
En lugn dag på året då vi främst förberedde för inventeringen... Ska börja kl  6.30 (!!) på fredag. Frågan är om jag kommer upp så tidigt?

Efter jobb träffade jag Viktor och gick till Stortorget och såg Jimmy och Anna i Wintermezzo! Dom är duktiga!







Imorgon är det nyårsafton!! Först ska jag och Figge iväg och boka resa och sedan väntar festligheter på Heleneholms slott! Ska bli spännande!!


Sista minuten!


Lutar åt en vecka i Egypten... Får se om det blir bokat idag! Underbart i så fall! Ta semester mina tre sista dagar från jobb och sen kommer jag hem lagom till skolan drar igång. Perfekt!


Boende!

Nu har jag äntligen fått reda på att jag fått studentlägenhet i Halmstad!! En liten en på 25 kvm, men jag ska väl klara mig! Har jag tur får jag tillgång till den redan 1 februari.
Det närmar sig! :)

Lite bilder från internet:





ser väl lovande ut?? Frågan är bara hur lägenheten sen ut men det får väl bli en överraskning, och förhoppningsvis en positiv en!

saknad...





Omstart!

Då var det dags att starta bloggande igen..har gjort några tappra försök innan men inte lyckats så bra! Men nu väntar en del nya utmaningar så jag hoppas jag har lite o skriva om här!!

Närmast väntar studier uppe i Halmstad under våren, kanske längre! Hoppas få tag på boende så fort som möjligt så jag slipper pendla varje dag!! Blir väl en del pendlade ändå då jag har kvar mina gymnaster i Kämpinge!

Mer info inom kort!
Ses!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0